Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s!

Fetura is het eerstelijns verloskundig echocentrum voor Deventer en omstreken. Naast medische echo’s bieden wij ook pretecho’s aan. Onze vacatures zijn:

· Echoscopist B (4 – 8 uur per week)

Wij zoeken op korte termijn een of twee gecertificeerde echoscopisten die ons team komen versterken voor het maken van ET- en TT SEO’s en andere medische echo’s. De onderzoeken worden uitgevoerd op een Voluson E6 of E8 Expert. Wij bieden een fijne werkplek, goede arbeidsvoorwaarden en een salaris naar rato van max € 5.338,- bruto per maand (38-urige werkweek). Werktijden worden in overleg vastgesteld.

· Praktijkassistent (gemiddeld 8 uur per week)

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij op korte termijn een praktijkassistent. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van (vervolg) afspraken voor cliënten, agenda’s bijhouden, mail- en postafhandeling, voorraadbeheer en het verwerken van administratieve gegevens. Salaris en werktijden worden in overleg vastgesteld.

· Versiekundige (gemiddeld 1 uur per week)

Ons centrum biedt ook sinds enige jaren eerstelijns versies aan met een hoog slaginspercentage. Bij de uitbreiding van ons team zijn wij ook op zoek naar een derde gediplomeerde versiekundige. Wellicht in combinatie met de vacature van Echoscopist? Salaris en werktijden worden in overleg vastgesteld.


Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en brief! Je kunt deze mailen naar centrum.manager@fetura.nl tav Caroline Leget. Ook voor vragen kun je gebruik maken van dit mailadres, we nemen dan snel contact met je op.

Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.