Een afspraak maken...

Indien je een verwijzing hebt gekregen van de verloskundige, huisarts of gynaecoloog, kun je een afspraak maken. Dit kun je doen door middel van inzending van het ingevulde formulier onderaan deze pagina of telefonisch met de assistente van Fetura. Zij is te bereiken op alle werkdagen uitsluitend van 9.00 tot 13.00 uur op het telefoonnummer: 0570 - 639215

Houdt jouw zorgpas bij de hand; de assistente vraagt onder andere naar je verzekering, je verzekeringsnummer en je BSN nummer.

Wij verzoeken je het volgende mee te nemen naar je afspraak:

  • de verwijzing van de verloskundige, huisarts of gynaecoloog
  • je verzekeringspas
  • je legitimatiebewijs

In verband met de concentratie en rust die de medische echo's van de echoscopist vragen, wordt vriendelijk verzocht bij deze onderzoeken slechts 1 begeleider mee te nemen en geen kinderen.

Inschrijfformulier

Je kunt je aanmelden bij ons centrum via het onderstaande inschrijfformulier, nadat je een aanvraagformulier van de verloskundige hebt gekregen. Wanneer je deze hebt verzonden, wordt je binnen 3 werkdagen door ons gebeld op het nummer dat je hebt opgegeven. Indien het voor jou niet uitkomt dat wij bellen, mag je de volgende werkdag ook zelf bellen om een afspraak te maken. Voor telefoonnummer zie contact.


Ben je al eerder bij Fetura geweest?


Ik heb een sectio (keizersnede) gehad in het verleden.
Ik ben zwanger van een tweeling
Gewenst onderzoek