Informatie


Tarieven

Hier vind je een overzicht van de prijzen per echo.

Belangrijk om te weten

Kom jij binnenkort bij ons voor een pretecho? Lees dan hier waar je rekening mee moet houden.

Afspraak maken

Klik hier voor het direct maken van een afspraak voor een pretecho.

Verschillende soorten pretecho's

Uitgebreide 2D pretecho

Heb je behoefte even naar je kindje te kijken? Tot ongeveer 35 weken zwangerschap kun je een mooie 2D echo laten maken. Bij een 2D echo zie je je kindje in zwart-wit beelden. Bij deze echo brengen wij je kindje op een leuke manier in beeld. Je krijgt uitgebreide uitleg over wat er te zien is.

  • Je krijgt foto’s mee
  • En een gratis USB-stick met beeldmateriaal

2D echo geslachtsbepaling

Ben je nieuwsgierig naar het geslacht van je kindje? Vanaf 16 weken kunnen we (bijna altijd) goed zien wat het geslacht is en kun je bij ons terecht voor een echo waarbij wij je gaan vertellen of het een jongetje of een meisje is. Uiteraard krijg je foto’s en een USB-stick met de beelden mee naar huis.

3D pretecho

Een 3D-echo is opgebouwd uit meerdere 2D beelden. Het beeld staat stil en toont het kindje duidelijk in perspectief. Wat erg mooi is, is dat je diepte ziet op deze beelden, hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vorm van het gezicht van het kindje te zien.

4D/HDlive pretecho

4D of HDlive is de nieuwste techniek. De 3D beelden worden in bewegende beelden weergegeven in echte, natuurlijke tinten.

Meerlingzwangerschap

Ben je zwanger van een meerling? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom om je kindjes uitgebreid te bekijken. Houd er wel rekening mee dat er minder ruimte is om mooie beelden te maken. Wacht daarom niet te lang met het maken van een 3D of HDlive echo. De meest ideale tijd voor een pretecho is bij 23 - 24 weken. Voor een 2D echo heeft de termijn minder invloed op de kwaliteit van de beelden. Echter naarmate de kindjes groter worden, is het moeilijker om ze (gezamenlijk) in beeld te krijgen.

Voor het maken van een echo bij een meerling wordt extra tijd uitgetrokken. De extra tijd gebruiken we om beide kindjes mooi, goed en min of meer even lang in beeld te brengen.

Maak hier een afspraak voor een pretecho!


Ben je zwanger en erg benieuwd hoe jouw kindje eruit ziet? Kom dan naar Fetura voor een pretecho. Wij bezorgen jou, je partner en jullie dierbaren een exclusief voorproefje op jullie kindje.

Ik ben zwanger van een tweeling