Pretecho

Nieuwsgierig naar je kindje? Een pretecho is bedoeld om je kindje op een zo duidelijk mogelijke en leuke manier in beeld te brengen, zodat er een herkenbare opname gemaakt wordt. Het gaat om een niet-medische echo. Het succes van de 3D/HDlive echo is afhankelijk van:

  • hoe de baby ligt
  • de hoeveelheid vruchtwater
  • de dikte van je buikwand

3D en 4D/HDlive pretecho's

De beste en mooiste periode voor een 3D en 4D/HDlive pretecho ligt tussen de 24 weken en 29 weken. Naast 3D en HDlive beelden kijken we tijdens dit onderzoek ook in 2D naar je kindje. Bij deze echo nemen wij ruim de tijd om je kindje op een leuke manier in beeld te brengen en krijg je uitgebreide uitleg over wat er te zien is.

  • Je krijgt zwart-wit foto’s mee op high glossy papier
  • En een USB-stick met alle beeldmateriaal!

Een 3D-echo is opgebouwd uit meerdere 2D beelden. Het beeld staat stil en toont het kindje duidelijk in perspectief. Wat erg mooi is, is dat je diepte ziet op deze beelden, hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vorm van het gezicht van het kindje te zien.

4D of HDlive is de nieuwste techniek. De 3D beelden worden in bewegende beelden weergegeven in echte, natuurlijke tinten.

Uitgebreide 2D pretecho

Heb je behoefte even naar je kindje te kijken? Tot ongeveer 35 weken zwangerschap kun je een mooie 2D echo laten maken. Bij een 2D echo zie je je kindje in zwart-wit beelden. Bij deze echo brengen wij je kindje op een leuke manier in beeld. Je krijgt uitgebreide uitleg over wat er te zien is.

  • Je krijgt foto’s mee
  • En een gratis USB-stick met beeldmateriaal

2D echo geslachtsbepaling

Ben je nieuwsgierig naar het geslacht van je kindje? Vanaf 16 weken kunnen we (bijna altijd) goed zien wat het geslacht is en kun je bij ons terecht voor een echo waarbij wij je gaan vertellen of het een jongetje of een meisje is. Uiteraard krijg je foto’s en een USB-stick met de beelden mee naar huis.


Meerlingzwangerschap

Ben je zwanger van een meerling? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom om je kindjes uitgebreid te bekijken. Houd er wel rekening mee dat er minder ruimte is om mooie beelden te maken. Wacht daarom niet te lang met het maken van een 3D of HDlive echo. De meest ideale tijd voor een pretecho is bij 23 - 24 weken. Voor een 2D echo heeft de termijn minder invloed op de kwaliteit van de beelden. Echter naarmate de kindjes groter worden, is het moeilijker om ze (gezamenlijk) in beeld te krijgen.

Voor het maken van een echo bij een meerling wordt extra tijd uitgetrokken. De extra tijd gebruiken we om beide kindjes mooi, goed en min of meer even lang in beeld te brengen.

Wij hebben problemen met het aanmeld formulier. Afspraak maken? Bel ons dan even!


Ben je zwanger en erg benieuwd hoe jouw kindje eruit ziet? Kom dan naar Fetura voor een pretecho. Wij bezorgen jou, je partner en jullie dierbaren een exclusieve sneak preview op jullie kindje.

Ik ben zwanger van een tweeling